fbpx

Donateursservice

Wat fijn dat u donateur bent en wetenschappelijk oogonderzoek mogelijk maakt! Elke bijdrage is waardevol en zorgt ervoor dat in de toekomst – maar hoe eerder hoe beter – iedereen kan blijven zien waar hij of zij van houdt.

Wilt u uw donatie wijzigen, een overlijden doorgeven of wilt u stoppen met doneren? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig hebt.

 • Donatiebedrag wijzigen

  U bent van onschatbare waarde in de strijd tegen blindheid en slechtziendheid. Hartelijk dank voor uw steun. Mede dankzij uw steun kunnen wij investeren in wetenschappelijk oogonderzoek.

  Het aanpassen van uw donatiebedrag kunnen wij heel eenvoudig voor u regelen. In verband met de gevoeligheid van uw gegevens is het wijzigen van uw donatie alleen telefonisch mogelijk.

  Neem contact met ons op door te bellen naar 030-29 66 999. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 • Donatie opzeggen

  Jammer dat u overweegt uw donatie op te zeggen. Mede dankzij uw steun kunnen wij investeren in wetenschappelijk oogonderzoek. Hartelijk dank daarvoor!

  Twijfelt u nog?
  Bedenk dan dat wij uw donatie ook kunnen verlagen of de frequentie van uw donatie kunnen aanpassen.

  Een machtiging stopzetten door een e-mailbericht met uw gegevens te sturen naar mijnogen@oogfonds.nl of door te bellen naar 030-29 66 999.

 • Overlijden doorgeven

  Wilt u in verband met een overlijden het donateurschap opzeggen? Gecondoleerd met het verlies. Om te zorgen dat u dit snel kunt regelen hebben we voor een overlijden een aparte pagina, waarop u dit snel kunt regelen. Wij wensen u veel sterkte en kracht toe.

  Opzeggen na overlijden
 • Persoonlijk contact

  Wij helpen u graag. Neemt u contact met ons op door te bellen naar 030-29 66 999 of een e-mail te sturen naar mijnogen@oogfonds.nl. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9 tot 17 uur.

 • Wijzig uw gegevens

  Wilt u uw adres, e-mailadres, telefoonnummer wijzigen? Dat kan via het wijzigingsformulier. Ook kunt u contact opnemen door te bellen naar 030-29 66 999 of een e-mail te sturen naar mijnogen@oogfonds.nl. Wij helpen u graag.

   

 • Privacyrechten persoonsgegevens

  Wilt u een verzoek voor uw privacyrechten persoonsgegevens indienen? Dat kan via onderstaand formulier.

  Verzoek privacyrechten

Dit is wat een persoon ziet met