Jongetje met afgeplakt oog

Bedrijven

Terug

Sponsoring / samenwerking

Het Oogfonds is volledig afhankelijk van giften. Wij zijn dan ook erg blij met ieder bedrijf dat ons werk wil sponsoren. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst!

Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om het Oogfonds met uw bedrijf te steunen? We denken graag met u mee over een mogelijke samenwerking. 

Wilt u meer weten over de manieren waarop u het Oogfonds als bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Marije de Bruin door te mailen naar m.debruin@oogfonds.nl.

Onderstaande bedrijven steunen het Oogfonds.

Menrad

Menrad biedt in al haar collecties modieuze monturen van topkwaliteit. De Blueberry bril met BLP Lens© technologie beschermt je ogen en filtert het schadelijke blauwe licht. Voor elke verkochte Blueberry bril doneert Menrad Nederland B.V. € 0,50 aan het Oogfonds.

www.menrad.nl 

Optiplus

Optiplus (leverancier van o.a. brillen) en het Oogfonds werken samen voor een goede oogbescherming voor kinderen. Door het kopen van een Milo&Me kinderbril, doneer je € 1,- aan het Oogfonds. Daarnaast krijg je het boekje 'Tips voor gezonde ogen' van het Oogfonds bij je Milo&Me bril bij de opticien.

www.milo-me.eu

Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren en het Oogfonds werken samen om vermijdbare blindheid en slechtziendheid te voorkomen. Vision Ooglaseren ziet als specialist op het gebied van ooglaseren vele duizenden klanten per jaar. Helaas moet dan ook geregeld slechts nieuws worden gebracht over de gezondheid van de ogen van een klant. Vision Ooglaseren weet dus als geen ander hoe belangrijk gezonde ogen zijn. Daarom doneren zij €0,50 per behandelde patiënt aan het Oogfonds. Ook plaatsen zij een donatiebox in de wachtkamer om nog meer donaties te werven voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 

www.vision-ooglaseren.nl