fbpx

Vier uw feestje voor het Oogfonds

Viert u uw verjaardag, gaat u trouwen of viert u een jubileum? We wensen u een feestelijke viering met de mensen die u lief zijn! Het zijn gelegenheden waarbij u een cadeau van familie en/of vrienden ontvangt. Maar wat voor cadeau gaat u vragen? Voor degene die geen cadeauwensen heeft, is er een oplossing: vier uw feestje voor het Oogfonds! Zo draagt uw feestje op een bijzondere manier bij aan meer wetenschappelijk oogonderzoek voor de toekomst.

In een paar simpele stappen maakt u een feestpagina aan die u vervolgens deelt met iedereen die u voor uw feestje wilt uitnodigen. Zo kunnen al uw gasten een gift geven ter gelegenheid van uw viering.

Hoe regelt u uw feestje voor het Oogfonds?

  1. Maak een persoonlijke pagina aan.
  2. Richt de pagina in
    Maak uw pagina persoonlijk. Deze boodschap wordt getoond aan al uw gasten
  3. Deel de pagina met familie, vrienden en naasten
    Stuur de pagina door via e-mail, social media of WhatsApp. Zet bijvoorbeeld op uw uitnodiging dat u liever een bijdrage in plaats van cadeaus ontvangt. Doordat het een onlinepagina is kunnen mensen die niet aanwezig kunnen zijn, toch online bijdragen
  4. Bekijk de opbrengst
    Hebben mensen via uw uitnodiging een donatie gedaan? U ziet hun bijdrage terug op uw pagina.

Contant geld

Heeft u toch contant geld tijdens uw feestje ontvangen en wilt u dat overmaken naar het Oogfonds? Dat kan onder de vermelding van feestje naam, postcode + huisnummer. Ons bankrekeningnummer is NL21 INGB 0000 0039 10.

Wij helpen u graag

Kunnen wij u helpen of heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons via feest@oogfonds.nl of telefoonnummer 030-29 66 999. U kunt dan vragen naar Cindy Letschert.

Dit is wat een persoon ziet met