Jongetje met afgeplakt oog

Sponsoring

Terug

Samen met bedrijven en organisaties doet het Oogfonds zo veel mogelijk om de stijging van slechtziendheid, blindheid en oogaandoeningen tegen te gaan. Wij gaan dan ook graag in gesprek met organisaties en bedrijven over wat wij samen kunnen doen om een verschil te maken. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst.

 

Onderstaande bedrijven steunen het Oogfonds:

Specsavers

Specsavers is partner van het Oogfonds. Samen maken wij ons de komende jaren sterk voor kwalitatieve oogzorg in Nederland en het voorkomen van vermijdbaar zichtverlies. Onder andere door het geven van voorlichting aan consumenten en het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes.

www.specsavers.nl 

Menrad

Menrad biedt in al haar collecties modieuze monturen van topkwaliteit. De Blueberry bril met BLP Lens© technologie beschermt je ogen en filtert het schadelijke blauwe licht. Voor elke verkochte Blueberry bril doneert Menrad Nederland B.V. € 0,50 aan het Oogfonds.

www.menrad.nl

Optiplus

Optiplus (leverancier van o.a. brillen) en het Oogfonds werken samen voor een goede oogbescherming voor kinderen. Door het kopen van een Milo&Me kinderbril, doneer je € 1,- aan het Oogfonds. Daarnaast krijg je het boekje 'Tips voor gezonde ogen' van het Oogfonds bij je Milo&Me bril bij de opticien.

www.milo-me.eu

Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren en het Oogfonds werken samen om vermijdbare blindheid en slechtziendheid te voorkomen. Vision Ooglaseren ziet als specialist op het gebied van ooglaseren vele duizenden klanten per jaar. Helaas moet dan ook geregeld slechts nieuws worden gebracht over de gezondheid van de ogen van een klant. Vision Ooglaseren weet dus als geen ander hoe belangrijk gezonde ogen zijn. Daarom doneren zij €0,50 per behandelde patiënt aan het Oogfonds. Ook plaatsen zij een donatiebox in de wachtkamer om nog meer donaties te werven voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 

www.vision-ooglaseren.nl 

ZEISS

ZEISS staat voor beter zicht. Van instrumenten en apps voor nauwkeurige zichtanalyse tot geïndividualiseerde brillenglazen, ZEISS biedt de optimale combinatie van oftalmologische en optische expertise in zijn producten. De laatste innovatie is UVProtect Technology. Hiermee biedt ZEISS standaard een volledige UV-bescherming op het hele portfolio brillenglazen.
 
www.zeiss.nl/uvprotect