Oog close-up

Zakenvriend

Terug

Het Oogfonds droomt van een land waar niemand blind of slechtziend is. Hiervoor werkt het Oogfonds nauw samen met het oogheelkundig veld en de patiëntenverenigingen. Samen met u kunnen wij deze droom nog dichterbij brengen. Daarom vragen wij u een zakenvriendschap met ons aan te gaan.

Ondernemen tegen blindheid

Als zakenvriend steunt u een jaar lang de projecten van het Oogfonds. U bent al zakenvriend vanaf 500 euro per jaar.

Als zakenvriend van het Oogfonds:

  • laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien aan uw relaties;
  • ontvangt u een toolkit met onder andere het digitale logo van het Oogfonds dat u op uw website of bedrijfsbrochure kunt plaatsen, een persbericht en een donatiebox voor op uw toonbank;
  • ontvangt u drie keer per jaar het magazine Oogcontact;
  • wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de website van het Oogfonds.

Uw steun draagt bij aan

  • het voorkomen en bestrijden van oogziektes door wetenschappelijk onderzoek, preventie en voorlichting;
  • het vergroten van de maatschappelijke toegankelijkheid van blinden en slechtzienden.

Mogen wij u verwelkomen als onze zakenvriend?

U kunt uw gift overmaken op onze bankrekening NL21 INGB 0000 0039 10 ovv zakenvriend en uw bedrijfsnaam  ten name van Stichting Oogfonds Nederland.

Mocht u ideeën of vragen hebben, wij horen ze graag. Bel 030-254 57 11 en vraagt u naar Daniëlle Heere of mail naar d.heere@oogfonds.nl.

 

Zakenvrienden van het Oogfonds:

Logo Internetvergelijk

 

Internetvergelijk

Op internetvergelijk.nl kunnen consumenten abonnementen van internetaanbieders met elkaar vergelijken. Op basis van een postcodecheck worden alle voorwaarden en tarieven op een rij gezet.

www.internetvergelijk.nl

 

Logo Danel Optiek

Danel Optiek

Danel Optiek is een toonaangevende optiekzaak in Enschede waar een modieus assortiment brillen en zonnebrillen wordt gepresenteerd. Danel Optiek is één van de weinige gespecialiseerde opticiens in Nederland die een OCT-scan in de winkel heeft om de ogen zeer nauwkeurig te screenen.

www.daneloptiek.nl

Logo Via Optiek

 

Via Optiek

Via Optiek is een professionele en toonaangevende optiekzaak en audicien waarbij persoonlijke aandacht en een eerlijk advies centraal staan. Goede oogzorg is een van hun grootste prioriteiten.

Via Optiek. Al 20 jaar een wereld van verschil.

www.viaoptiek.nl

 

Logo Drukbedrijf

 

Drukbedrijf

Onder andere al het drukwerk voor de Oogfonds-actie Blind voor 1 dag wordt gesponsord door Drukbedrijf. Online en snel je drukwerk goedkoop besteld met top kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie.

www.drukbedrijf.nl

 

Logo Readspeaker

Readspeaker

Readspeaker zet tekst om naar spraak om een stem te geven aan websites, mobiele apps, digitale boeken, elearning materialen, documenten, en meer.

www.readspeaker.com

Logo Gibbs

Gibbs Quantitative Research & Consulting

Gibbs adviseert en begeleidt organisaties in het optimaal benutten van informatie over klanten en processen. Gibbs analyseert deze informatie met behulp van econometrische modellen. Deze modellen worden ingezet voor het optimaliseren van marketingstrategieën, het doen van prognoses en het vinden van kostenbesparingen.

www.gibbsqrc.com