Oog close-up

Zakenvriend

Terug

Het Oogfonds maakt het mogelijk dat iedereen iets kan doen aan de enorme stijging van blindheid, slechtziendheid en oogaandoeningen in Nederland (momenteel 350.000 mensen). Dat doen we door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en projecten op het gebied van toegankelijkheid en bewustwording. 

Door zakenvriend te worden, helpt uw organisatie mee aan het voorkomen van onnodige blindheid en slechtziendheid.

Wat vragen wij?

  • Een donatie van € 500,- per jaar

Wat levert het op?

  • Een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen blindheid en slechtziendheid
  • Zichtbare maatschappelijke betrokkenheid bij relaties en klanten
  • Twee kaarten voor het jaarlijkse Oogcongres
  • Het logo van het Oogfonds op uw website of brochure
  • U kunt uw steun aan het Oogfonds noemen in een persbericht
  • Vermelding met logo en link op de website van het Oogfonds
  • Vermelding in de Oogcontact Nieuwbrief
  • Drie keer per jaar de Nieuwsbrief Oogcontact
  • Éxtra in 2018: het indrukwekkende fotoboek MIJN geZICHT, waarin fotograaf Murk Schaafsma het zicht van slechtzienden verbeeldt.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als zakenvriend! Neem hiervoor contact op met Marije de Bruin op m.debruin@oogfonds.nl of 030-2545711.

Zij zijn al zakenvriend van het Oogfonds:

 

Logo Internetvergelijk

 

Internetvergelijk

Op internetvergelijk.nl kunnen consumenten abonnementen van internetaanbieders met elkaar vergelijken. Op basis van een postcodecheck worden alle voorwaarden en tarieven op een rij gezet.

www.internetvergelijk.nl

 

Logo Danel Optiek

Danel Optiek

Danel Optiek is een toonaangevende optiekzaak in Enschede waar een modieus assortiment brillen en zonnebrillen wordt gepresenteerd. Danel Optiek is één van de weinige gespecialiseerde opticiens in Nederland die een OCT-scan in de winkel heeft om de ogen zeer nauwkeurig te screenen.

www.daneloptiek.nl

Logo Via Optiek

 

Via Optiek

Via Optiek is een professionele en toonaangevende optiekzaak en audicien waarbij persoonlijke aandacht en een eerlijk advies centraal staan. Goede oogzorg is een van hun grootste prioriteiten.

Via Optiek. Al 20 jaar een wereld van verschil.

www.viaoptiek.nl

 

Logo Drukbedrijf

 

Drukbedrijf

Onder andere al het drukwerk voor de Oogfonds-actie Blind voor 1 dag wordt gesponsord door Drukbedrijf. Online en snel je drukwerk goedkoop besteld met top kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie.

www.drukbedrijf.nl

 

Logo Readspeaker

Readspeaker

Readspeaker zet tekst om naar spraak om een stem te geven aan websites, mobiele apps, digitale boeken, elearning materialen, documenten, en meer.

www.readspeaker.com

Logo Gibbs

Gibbs Quantitative Research & Consulting

Gibbs adviseert en begeleidt organisaties in het optimaal benutten van informatie over klanten en processen. Gibbs analyseert deze informatie met behulp van econometrische modellen. Deze modellen worden ingezet voor het optimaliseren van marketingstrategieën, het doen van prognoses en het vinden van kostenbesparingen.

www.gibbsqrc.com