Kom in actie!

Terug

In Nederland worden nog steeds veel mensen onnodig slechtziend of blind. Door meer wetenschappelijk onderzoek en meer voorlichting kunnen we dit voorkomen. En jij kunt helpen! Kom in actie en loop een marathon, verkoop spullen op een rommelmarkt of geef een huiskamerconcert… Iedereen kan meehelpen en alles kan!

Sportief in actie

Wil jij je sportief inzetten voor de strijd tegen slechtziendheid en blindheid? Het Oogfonds doet regelmatig met een eigen team mee aan verschillende sportieve evenementen:Iedereen is welkom in het Oogfonds-team! Deelname is gratis. Wij betalen je startbewijs. Wel vragen we je om je best te doen een bepaald bedrag (dit wisselt per evenement) op te halen aan donaties. Kijk op onze kom in actie-website voor welke evenementen je je aan kunt melden. 

Blind voor 1 dag

Het Oogfonds roept iedereen op om 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar oogziektes.

Help slechtziendheid en blindheid voorkomen en ga ook blind voor twee, vier of acht uur! Durf jij de uitdaging aan?

Zelf een actie organiseren

Wil je een online actiepagina waarop mensen kunnen doneren? Gebruik onze Kom in actie-website! Meld je actie hier aan en deel deze via e-mail en social media. Je familie, vrienden en buren kunnen jouw actie zo heel gemakkelijk online steunen. Jij ziet precies hoeveel geld jouw actie heeft opgehaald en het ingezamelde geld komt automatisch bij ons binnen!

Haal je contant donaties op en maak je geen gebruik van een actiepagina? We vinden het fijn als je ons op de hoogte brengt van je actie door te mailen naar kominactie@oogfonds.nl. Of bel 030-2545711 en vraag naar Marije. Een kort verslagje met foto’s kan anderen inspireren. Die ontvangen we dan ook graag!

Hulp of promotiemateriaal

Heb je vragen, wil je promotiemateriaal toegestuurd krijgen, of wil je hulp bij het opstarten van je actie? Stuur ons een mailtje op kominactie@oogfonds.nl en we helpen je graag verder.