Jongetje met afgeplakt oog

Sponsoring

Terug

Samen met bedrijven en organisaties doet het Oogfonds zo veel mogelijk om de stijging van slechtziendheid, blindheid en oogaandoeningen tegen te gaan. Wij gaan dan ook graag in gesprek met organisaties en bedrijven over wat wij samen kunnen doen om een verschil te maken. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst.

 

Onderstaande bedrijven steunen het Oogfonds:

Optiplus

Optiplus (leverancier van o.a. brillen) en het Oogfonds werken samen voor een goede oogbescherming voor kinderen. Door het kopen van een Milo&Me kinderbril, doneer je € 1,- aan het Oogfonds. Daarnaast krijg je het boekje 'Tips voor gezonde ogen' van het Oogfonds bij je Milo&Me bril bij de opticien.

www.milo-me.eu

Drukbedrijf.nl

Jaarlijks stelt dit bedrijf een bedrag ter beschikking voor het laten maken van nieuwe materialen. Het Oogfonds zet het gebruik van drukwerk projectmatig in, zoals bijvoorbeeld voor de actie Blind voor 1 Dag.

Drukbedrijf.nl

Goodcha.nl

Goodcha zonnebrillen zijn zonnebrillen speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen om hun ogen te beschermen tegen de zon op een duurzame, veilige, comfortabele en tegelijkertijd modieuze manier. Per verkochte bril doneert Goodcha 1 euro aan wetenschappelijk oogonderzoek via het Oogfonds.

Goodcha.nl