Jongetje met afgeplakt oog

Sponsoring

Terug

Samen met bedrijven en organisaties doet het Oogfonds zo veel mogelijk om de stijging van slechtziendheid, blindheid en oogaandoeningen tegen te gaan. Wij gaan dan ook graag in gesprek met organisaties en bedrijven over wat wij samen kunnen doen om een verschil te maken. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst.

 

Onderstaande bedrijven steunen het Oogfonds:

Specsavers

Specsavers is partner van het Oogfonds. Samen maken wij ons de komende jaren sterk voor kwalitatieve oogzorg in Nederland en het voorkomen van vermijdbaar zichtverlies. Onder andere door het geven van voorlichting aan consumenten en het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes.

www.specsavers.nl 

Optiplus

Optiplus (leverancier van o.a. brillen) en het Oogfonds werken samen voor een goede oogbescherming voor kinderen. Door het kopen van een Milo&Me kinderbril, doneer je € 1,- aan het Oogfonds. Daarnaast krijg je het boekje 'Tips voor gezonde ogen' van het Oogfonds bij je Milo&Me bril bij de opticien.

www.milo-me.eu

Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren en het Oogfonds werken samen om vermijdbare blindheid en slechtziendheid te voorkomen. Vision Ooglaseren ziet als specialist op het gebied van ooglaseren vele duizenden klanten per jaar. Helaas moet dan ook geregeld slechts nieuws worden gebracht over de gezondheid van de ogen van een klant. Vision Ooglaseren weet dus als geen ander hoe belangrijk gezonde ogen zijn.

www.vision-ooglaseren.nl 

Drukbedrijf.nl

Jaarlijks stelt dit bedrijf een bedrag ter beschikking voor het laten maken van nieuwe materialen. Het Oogfonds zet het gebruik van drukwerk projectmatig in, zoals bijvoorbeeld voor de actie Blind voor 1 Dag.

Drukbedrijf.nl