VriendenLoterij

Terug

Speel mee met de VriendenLoterij voor het Oogfonds

  • Meld je via onderstaande link aan op de website van de VriendenLoterij
  • Het Oogfonds is al aangevinkt als goed doel
  • Kies het aantal loten waarmee je wilt spelen 
  • Van elk lot gaat automatisch de helft van je inleg naar het Oogfonds. Heel eenvoudig dus.

Ja, ik speel mee met de VriendenLoterij en steun het Oogfonds! 

Klik hier voor meer informatie over de VriendenLoterij.

Steun van de VriendenLoterij

Sinds 2008 ontvangt het Oogfonds jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Het Oogfonds heeft van de bijdrage van de VriendenLoterij onder andere de netvliescamera's aangeschaft voor 5 ziekenhuizen in Nederland. Deze camera's zorgen voor de screening van de ogen van zeer vroeggeboren baby’tjes, het New Born Eyes-project.

Hoe werkt het

Als je ook meespeelt in de VriendenLoterij kun je aangeven dat je meespeelt voor het Oogfonds. 40% van je inleg gaat dan rechtstreeks naar het Oogfonds. Daarmee help je rechtstreeks aan het voorkomen van onnodige blindheid en slechtziendheid en aan een toegankelijke maatschappij voor mensen met een visuele beperking. 

Winnen is nóg leuker als je het kan delen

Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht je van een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Goed Geld Gala

Op het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij ontving het Oogfonds het prachtige bedrag van €361,611! De schenking aan het Oogfonds maakt deel uit van de jaarlijkse giften aan goede doelen, bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala. Dit prachtige bedrag zet het Oogfonds in voor wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes en voor voorlichting en toegankelijkheid.

Speel mee!