Vrouw bekijkt wenskaart met loepje
11 juli 2017

Vacature: Administratief medewerker/documentalist (niet betaald)

Voor een van onze aan visuele beperkingen aangepaste werkplekken hebben we per september een ervaringsplaats voor een Administratief medewerker/documentalist (tijdelijk en niet betaald). 

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit het scannen van een groot aantal documenten, rechtstreeks in ons databaseprogramma Salesforce. Ook het vooraf opzoeken van bepaalde gegevens hoort tot de taken. Vanwege de werkzaamheden is een vereiste dat je al dan niet met behulp van vergrotingsapparatuur en -software documenten kunt lezen.

We vragen grote nauwkeurigheid, uitstekende computervaardigheid, een goede beheersing van de Nederlandse taal en collegialiteit. Het aantal uren en dagen is in overleg, evenals de duur van de werkzaamheden. 

Reageren

Reageren kan tot 7 augustus 2017. Meer informatie: 030-254 57 11 (Menno Kothuis of John van Duin), personeel@oogfonds.nl

Over het Oogfonds

Het Oogfonds is een goed doel dat fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en toegankelijkheid op het gebied van (het voorkomen van) visuele beperkingen en oogziektes. We zitten in hartje Utrecht waar een klein team met grote inzet en ambitie werkt aan de doelstellingen.