Kinderen met skibril

Actievoorwaarden

Terug

Algemeen

 1. Meedoen betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.
 2. Het Oogfonds behoudt zich het recht voor om inzendingen die onrechtmatig voorkomen uit te sluiten van deelname.
 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 4. De winactie Oogquiz wordt georganiseerd door het Oogfonds en is een promotioneel kansspel. Het Oogfonds, Catharijnesingel 40, 3511 GC Utrecht, handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014. Voor informatie over de werking van deze gedragscode kun je contact opnemen met De Kansspelautoriteit, 070-3021300 of info@kansspelautoriteit.nl

 

Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

 1. De winactie begint op maandag 11 januari 2016 om 09:00 uur sluit op maandag 18 januari 2016 om 09:00 uur. Alle deelnames dienen voor deze tijd binnen te zijn; deelnemers na dit tijdstip komen niet in aanmerking.
 2. Werknemers van het Oogfonds en andere direct betrokkenen, zijn van deelname uitgesloten.
 3. Door deel te nemen aan de quiz verklaren deelnemers zich akkoord met de actievoorwaarden.
 4. Deze quiz staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder die in Nederland woonachtig is en beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats. Minderjarigen tot 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.

 

Actieopzet:

 1. Alle vragen van het aanmeldformulier moeten beantwoord zijn om kans te maken om te winnen.
 2. Alle contactgegevens dienen naar waarheid ingevuld te zijn. Dit betekent dat de gegevens correct, volledig en in gebruik dienen te zijn.
 3. Per e-mailadres kan één keer worden deelgenomen aan de quiz.

 

Trekkingen

 1. Er is één trekking. Op dinsdag 19 januari 2016 wordt uit de inzendingen (zie Actieopzet, 1) at random één winnaar getrokken en deze persoon zal telefonisch worden benaderd door het Oogfonds. De winnaar wordt vervolgens bekend gemaakt op de website en Facebookpagina van het Oogfonds en op Lindanieuws.nl. Deelnemers hebben geen overwegende invloed op het winnen van prijzen.

 

Ontvangen van je prijs

 1. De geselecteerde prijswinnaar ontvangt binnen 5 werkdagen na de trekking een uitnodiging van het Oogfonds om de prijs in ontvangst te nemen. De huldiging vindt plaats op het kantoor van het Oogfonds te Utrecht. De afspraakbevestiging voor de huldiging wordt per email verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. De winnaar dient zich te kunnen legitimeren en in het bezit te zijn van een geldig paspoort.
 2. De prijswinnaar geeft toestemming voor het gebruik van zijn of haar naam en foto van de uitreiking voor vermelding op de website en Facebookpagina van het Oogfonds en de website van LINDAnieuws.nl.
 3. De prijs is niet overdraagbaar en niet in te wisselen voor geld.

 

Prijs

 1. De geselecteerde prijswinnaar wint vier (4) skibrillen die voldoen aan de eisen van een goede skibril ter bescherming van de ogen.
 2. De prijs bestaat uit vier (4) skibrillen onderverdeeld in twee (2) skibrillen voor volwassenen en twee (2) skibrillen voor kinderen.
 3. De prijs is op te halen bij het kantoor van het Oogfonds te Utrecht.

 

Kansspelbelasting

De prijswinnaar wordt vrijgesteld van kansspelbelasting. Als organisator van de winactie neemt het Oogfonds indien nodig de verantwoordelijkheid voor de kansspelbelasting en zal het bedrag afdragen aan de belastingdienst.

 

Privacy

 1. Deelnemers aan de winactie zijn verplicht tot het verschaffen van hun correcte naam, emailadres en telefoonnummer.
 2. De persoonsgegevens die nodig zijn voor deelname aan deze winactie worden verwerkt met inachtneming van de privacy policy zoals te vinden op de Oogfonds website (http://oogfonds.nl/contact/privacystatement/). De algemene voorwaarden van de winactie kunnen te allen tijde tijdens de looptijd worden gewijzigd – echter niet ten nadele van de deelnemers – zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Klachtenprocedure

Ben je ontevreden over de winactie of enkele onderdelen van de winactie, dan willen we dat graag weten. We nemen elke klacht zorgvuldig in behandeling en gaan op zoek naar een oplossing. Bel met het Oogfonds (030 – 2545711) of stuur een mail naar info@oogfonds.nl. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie. Indien je klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, kun je je klacht alsnog indienen bij de kansspelautoriteit.