fbpx

Word lid van ons donateurspanel 

Wij zoeken mensen die willen helpen door lid te worden van ons nieuwe donateurspanel. Jong en oud, ziend, minder ziend of niet ziend. Een kans voor u om uw mening te laten horen. U hoeft er niet de deur voor uit en de tijdsbesteding is net zoveel als u zelf wilt.

Zicht voor iedereen is onze droom. Wij zijn heel benieuwd of dat ook uw droom is, of dat u een andere droom heeft. En of u een mening heeft over hoe we met z’n allen meer geld kunnen ophalen om die droom te bereiken. Niet alleen voor de 1 miljoen mensen met een oogaandoening, maar ook alle anderen. Want iedereen kan een oogaandoening krijgen. U kunt helpen door bijvoorbeeld aan te geven of die tekst, dat beeld of deze campagne de juiste snaar raakt. Is dit een aansprekende donateursbrief? Helpen door een pagina op onze website te beoordelen. Helpen door een plan voor een (online) evenement te beoordelen.

Meedoen met ons donateurspanel?

We kunnen uw hulp goed gebruiken! Meld u aan door een e-mail te sturen naar mijnogen@oogfonds.nl met uw naam en telefoonnummer.

Vraag de gratis brochure aan met Tips voor gezonde ogen

Vraag aan

Dit is wat een persoon ziet met