VriendenLoterij uitreiking cheque aan Oogfonds
03 februari 2016

Prachtbedrag van de VriendenLoterij

Tijdens het Goed Geld Gala in het Tropenmuseum in Amsterdam mocht het Oogfonds een cheque in ontvangst nemen met het prachtbedrag van €298.890!

Edith Mulder, directeur van het Oogfonds: "Heel hartelijk bedankt aan alle deelnemers van de VriendenLoterij. Dankzij jullie hebben we een prachtbedrag ontvangen voor wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes, voorlichting en toegankelijkheid."

Recordbedrag

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij werd onthuld dat er in 2016 een recordbedrag van ruim 52,9 miljoen euro gaat naar maatschappelijke initiatieven (goede doelen, (sport)clubs en verenigingen) die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven. En dat allemaal dankzij de VriendenLoterij-deelnemers van wie iedere maand de helft van de inleg naar goede doelen gaat.

Speel mee!

Sinds 2009 ontvangt het Oogfonds jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. 

Speel ook mee met de VriendenLoterij voor het Oogfonds. De helft van uw inleg gaat dan rechtstreeks naar het Oogfonds. Zo helpt u rechtstreeks aan het voorkomen van onnodige blindheid en slechtziendheid en aan een toegankelijke maatschappij voor blinden en slechtzienden.

Speel ook mee voor het Oogfonds en maak kans op prachtige prijzen!