fbpx

De online oogtest

 

Belangrijke mededeling over de online ogentest

Bij het Oogfonds zetten wij ons onverminderd in voor de gezondheid van uw ogen. Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om onze online oogtest niet langer aan te bieden. De reden hiervoor is dat wij het van essentieel belang vinden dat een oogtest fysiek door een professionele zorgverlener wordt afgenomen. Dit waarborgt de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten, wat cruciaal is voor de preventie en vroege opsporing van oogaandoeningen.

Goed voor uw ogen zorgen is belangrijk en noodzakelijk. Tijdige zorg kan (blijvend) zichtverlies voorkomen. Heeft u, of bijvoorbeeld een naaste of uw kind, last van plotseling minder zien, dubbelzien, het waarnemen van vlekken of flitsen? Negeer deze alarmsignalen niet en onderneem direct actie. Bij twijfel is het altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen en professioneel advies in te winnen.

Waar kunt u terecht voor professionele oogzorg? Bezoek onze pagina over oogzorg voor meer informatie. Wilt u tips over het gezond houden van uw ogen of informatie over verschillende oogaandoeningen? Bestel onze brochures.

Dit is wat een persoon ziet met