Gratis PDF over glaucoom onderzoek per e-mail

Terug

Je PDF wordt binnen 5 minuten verzonden naar jouw e-mailadres. Via een e-mail kun je jouw PDF downloaden. Wij hopen dat je er veel informatie uithaalt die jou of mensen in je omgeving helpt.

Laatste nieuws

29 maart 2021

CooperVision Specialty EyeCare steunt Oogfonds in strijd tegen myopie

Oogzorgspecialisten slaan alarm: ernstige bijziendheid (myopie) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer. Kinderen die op jonge leeftijd bijziend zijn, lopen meer risico op vervelende oogproblemen of om slechtziend te worden. Dat wil je als ouder/verzorger natuurlijk voorkomen. Zicht dat eenmaal verloren is gegaan, kan niet meer worden hersteld. Het Oogfonds en CooperVision Specialty EyeCare (SEC) maken zich hier allebei hard voor.

Lees meer over dit nieuwsbericht >
05 maart 2021

“Ik ben afhankelijk van oogartsen en de ontwikkelingen in oogonderzoek”

“Zolang mijn ogen het doen geniet ik van de Hollandse vergezichten. Mijn gezichtsveld is nog scherp, alleen in de randen valt beeld weg. Het zicht dat is beschadigd zal niet meer herstellen. Was de diagnose maar eerder gesteld.”

Lees meer over dit nieuwsbericht >
01 maart 2021

Frans Cremers ontvangt Retina International Lifetime Achievement Award

Professor Frans Cremers ontving de Retina International Lifetime Achievement Award voor zijn toewijding aan de ontdekking van de genetische samenstelling van erfelijke netvliesaandoeningen.

Lees meer over dit nieuwsbericht >