Slechtziend jongetje aan het spelen

Inkomsten

Terug

Het Oogfonds is volledig afhankelijk van giften. Om een betere toekomst te realiseren voor mensen met (kans op) een oogaandoening, is iedere steun dan ook hard nodig.

Donaties

Dankzij onze donateurs kunnen wij veel bereiken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging en toegankelijkheid. Wilt u ook bijdragen aan een zichtbaar betere toekomst? U kunt hier donateur worden. Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp!

Irmy Vos

‘‘Toen ik in korte tijd zeer slechtziend werd, draaide mijn leven honderdtachtig graden om. Ik vind het erg belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek. Het zal mij misschien niet meer helpen, maar volgende generaties wel.’’ Irmy Vos

Nalatenschappen

Inkomsten afkomstig uit nalatenschappen zijn voor het Oogfonds van wezenlijk belang. Ongeveer een kwart van de inkomsten van het Oogfonds is afkomstig uit nalatenschappen.

Bedrijven

Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? U kunt veel betekenen voor de meer dan 350.000 slechtziende en blinde mensen in Nederland. We denken graag met u mee over een mogelijke samenwerking.

Richtlijnen

Het Oogfonds ontvangt geen geld van de overheid. Daarom werft het Oogfonds fondsen en donaties. Om dit zo verantwoord mogelijk te doen wordt gewerkt volgens verschillende richtlijnen.