30 augustus 2018

Alles over ogen in de Oogstraat

De Oogstraat staat tijdens de 26ste editie van de 50PlusBeurs in het teken van ‘Alles over ogen’! De Oogstraat is een samenwerking tussen het Oogfonds, de Oogvereniging, de MaculaVereniging, de Hoornvlies Patiënten Vereniging, Vereniging Oog in Oog en de NCB.

Wilt u informatie over oogaandoeningen of oogklachten, over omgaan met slechtziendheid of wilt u ervaren met een simulatiebril hoe het is om minder goed te zien? Kom dan langs in de Oogstraat in hal 9, stand 09B05 en 09B08. Hier vindt u ook onze belevingshuiskamer.

Van 18 t/m 22 september staan we in de Utrechtse Jaarbeurs voor u klaar om alle vragen over ogen, oogaandoeningen of oogklachten te beantwoorden.

ZIEN magazine, oogdruppels en brillendoekjes

Wegens grote populariteit van ons gezamenlijke magazine ZIEN tijdens de vorige 50PlusBeurs, delen we dit jaar een nieuwe editie uit van dit informatieve blad. U leest hierin alles over goedziend ouder worden. Ook staan er portretten in van kinderen van wie een ouder een oogaandoening heeft. Daarnaast zijn in de stand gratis oogdruppels van A. Vogel en brillendoekjes van Specsavers verkrijgbaar.

Graag tot ziens in de Oogstraat!