26 mei 2020

Blind voor 1 Dag afgelast

Door corona kan Blind voor 1 Dag dit jaar helaas niet doorgaan. Samen met de inhoudelijk partners hebben we het evenement dit jaar moeten annuleren. Toch hopen we op 19 juni aandacht te vragen voor ogen en de noodzaak van wetenschappelijk oogonderzoek. Help je mee?

Kilometers maken

Ook wetenschappelijke oogonderzoeken hebben noodgedwongen stilgelegen. Arts, onderzoekers, patiënten en het Oogfonds willen dat het onderzoek door gaat, zodat we mensen nieuwe perspectieven kunnen bieden. Een financiële stimulans is nodig. Alleen samen kunnen we kilometers maken en versnellen we het onderzoek naar nieuwe behandelmethodes en oplossingen voor oogziektes.

Samen sterk op 19 juni

Vind je het ook zo jammer dat Blind voor 1 Dag op 19 juni niet door kan gaan? Kom samen met ons in beweging, juist op deze dag. Maak een wandeling terwijl de zon opkomt, fiets een afstand die je nog nooit hebt gefietst of maak een uitdagende hardlooproute voor jou en je vrienden. Doneer 5 euro of meer en geef het stokje door aan 3 anderen. Zo laten we oogonderzoek samen doorlopen.

Meer weten? Klik hier.