Renners van de Dam tot Damloop in actie
06 april 2017

Dam tot Damloop 2017

Ren mee met het Oogfonds-team!

Heb jij altijd al mee willen doen aan de Dam tot Damloop of de Damloop by night? Dat kan nu samen met het Oogfonds. Ons doel: samen zo veel mogelijk geld inzamelen voor cruciaal onderzoek naar oogziektes!

Dam tot Damloop

Elke deelnemer die ooit aan de Dam tot Damloop heeft deelgenomen, weet het parcours over de 10 Engelse Mijl (16,09 km) tussen het centrum van Amsterdam en het centrum van Zaandam om verschillende aspecten te waarderen. Zo is de IJtunnel alleen tijdens de Dam tot Damloop opengesteld voor hardlopers. 

Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night op zaterdagavond 16 september 2017. Het parcours over 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Hoe werkt het?

Wij betalen je startbewijs, meedoen kost je dus niets. Wel vragen we iedere deelnemer om een actiepagina aan te maken en zijn of haar best te doen om daarop minimaal €250 op te halen aan donaties voor onderzoek naar oogziektes. Voor beide afstanden hebben we een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, dus schrijf je vandaag nog in!

Meer info en aanmelden

Dam tot Damloop op zondag 17 september (10 Engelse mijl, 16,09 km):

kominactie.oogfonds.nl/project/damtotdamloop

Damloop by Night op zaterdag 16 september (5 Engelse mijl, 8 km):

kominactie.oogfonds.nl/project/damloopbynight

Heb je een vraag? Neem gerust contact op met Danielle Heere door te mailen naar d.heere@oogfonds.nl of bel 030-2545711. Danielle helpt je graag verder.