18 maart 2019

Dam tot Damloop voor Oogfonds!  

Altijd al mee willen doen aan de Dam tot Damloop of de Damloop by night? Dat kan nu samen met het Oogfonds. Ons doel is om samen zo veel mogelijk geld inzamelen voor onmisbaar onderzoek naar oogziektes!  

Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is een geweldig parcours van 10 Engelse Mijl (16,09 km) tussen het centrum van Amsterdam en het centrum van Zaandam. Heb je altijd al een keer hard willen lopen in de IJtunnel en ook nog geld ophalen voor het Oogfonds?

Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by Night. Het parcours over 5 Engelse Mijl (8,05 km) gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is prachtig verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze loop te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Hoe werkt het?

Wij betalen je startbewijs, meedoen kost je dus niets. Wel vragen we iedere deelnemer om een actiepagina aan te maken en zijn of haar best te doen om daarop minimaal €250 op te halen aan donaties voor onderzoek naar oogziektes. Voor beide afstanden hebben we een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, dus schrijf je vandaag nog in!

Meer info en aanmelden

Dam tot Damloop: Dam tot Damloop op zondag 22 september (10 Engelse mijl, 16,09 km)

Damloop by night: Damloop by Night op zaterdag 21 september (5 Engelse mijl, 8,05 km)

Heb je vragen?

Stuur een mailtje naar m.debruin@oogfonds.nl of bel naar 030-2545711 en vraag naar Marije. Zij helpt je graag verder.