Geen afbeelding
15 juli 2015

Facebook-actie: Win een clip-it bril!

Wist je dat kinderogen extra kwetsbaar zijn voor Uv-straling? Daarom mag het Oogfonds van Hans Anders twee gratis clip-it kinderbrillen weggeven!

15 juli 2015

Een clip it-bril is een hippe bril met zonneglas dat er gemakkelijk opgezet kan worden. Een bril en zonnebril in één dus! Heb jij of ken jij een kind dat vaak buiten is!? Doe mee! Like onze Oogfonds-pagina en dit bericht vóór 22 juli 2015! Veel succes!

Actievoorwaarden

Twee deelnemers maken kans op een clip its kinderbril ter waarde van t.w.v. €149 , bestaande uit een complete kinderbril op sterkte en keuze uit 1 van de 3 clip-its uit het assortiment van Hans Anders. De kunststof glazen zijn kraswerend en ontspiegeld. De brillen worden ter beschikking door Hans Anders.

Hoe het werkt

De actie loopt van 1 juli 2015 tot woensdag 22 juli 2015 om 12 uur. De winnaars worden op woensdag 22 juli getrokken uit alle deelnemers die de Oogfonds-facebookpagina en het Facebook-bericht over de wedstrijd op dat moment hebben geliked.

Correspondentie

Met de winnaars wordt contact opgenomen middels een privébericht op Facebook. Als deze niet binnen 48 uur reageert, wordt een nieuwe winnaar getrokken.  Prijswinnaars geven toestemming voor het gebruik van hun naam voor vermelding op de Facebook-pagina van het Oogfonds.

Deelname

Deze actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder die in Nederland woonachtig is beschikt over een vast woon- of verblijfplaats. Werknemers van het Oogfonds en andere direct betrokkenen zijn van deelname uitgesloten. Het Oogfonds behoudt zich het recht om inzendingen die onrechtmatig voorkomen uit te sluiten van deelname.