04 februari 2020

Kom naar de ZieZo-Beurs 2020

Dit jaar vindt de 24ste editie van de ZieZo-beurs plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020! Dé beurs voor iedereen met een visuele beperking, maar ook voor hun familie en vrienden, begeleiders én iedereen die hier beroepsmatig mee te maken heeft.

Naast de gezellige en uitgebreide beursvloer, is er de mogelijkheid om interessante presentaties en workshops bij te wonen, gerelateerd aan niet of minder kunnen zien.

Hulpmiddelen
Op deze beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijg je in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om hulpmiddelen met betrekking tot wonen, werken, lezen, leren en ontspannen met een visuele beperking. Ook is er een groot aanbod aan hulpmiddelen, waarvan je de meeste ter plekke direct kunt kopen!

In gesprek
Het Oogfonds is aanwezig en gaat graag met jou in gesprek over het leven met een visuele beperking. Wat gaat goed en met welke obstakels heb jij dagelijks te maken? We zijn benieuwd naar jouw verhaal en praten je graag bij over de lopende wetenschappelijke onderzoeken.  

Praktisch
De beurs is op 13 en 14 maart 2020 van 10.00 uur tot 16.30 uur in het Beatrixgebouw in Utrecht. Kaarten bestel je hier.