Cover van boek Windkracht 6
26 juli 2016

Koop Windkracht 6 en steun het Oogfonds!

Agnes van Overveld schreef een boek over haar vriendschap met de blinde Ria. Agnes’ hersenvliesontsteking bracht hen bij elkaar. Wie denkt dat Windkracht 6 alleen maar droevig is, heeft het mis. De rasoptimisten vieren het leven ondanks beperkingen en handicap. En dat proef je!

Windkracht 6 kost 15 euro. Voor het Oogfonds stellen Ria en Agnes 100 gesigneerde exemplaren beschikbaar. Van elk verkocht exemplaar gaat 5 euro naar het Oogfonds!

Agnes en Ria hebben bewust gekozen om de opbrengst te doneren aan het Oogfonds. Schrijfster Agnes: “Ik zie hoe geweldig het is voor blinden en slechtzienden om deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Voor hun glimlach doneer ik graag.” Vriendin Ria: ‘Ik wens dat er na mij niemand meer blind wordt, ook niet door glaucoom. Daarom is wetenschappelijk onderzoek belangrijk.’

Bestellen

Cover Windkracht 6Deelnemers aan deze actie betalen geen verzendkosten (in Nederland en België).

Bestellen kan uitsluitend bij Agnes van Overveld. Mail Agnes op boekdebuut@agnesvanoverveld.nl onder vermelding van ‘Oogfonds actie’ of bel haar op: 06-16315086 en zij helpt u eenvoudig verder.

De actie loopt 31 december 2016 zolang de voorraad strekt. In januari zullen Ria en Agnes bekendmaken wat de opbrengst is en een cheque overhandigen aan Edith Mulder, directeur van Het Oogfonds.

Meer informatie

Lees meer over deze actie op de website van Windkracht 6