21 september 2019

Opbrengst Dam tot Damloop 2019

Dankzij de sportieve inzet van de deelnemers aan de Damloop by Night én de Dam tot Damloop is er een mooi bedrag opgehaald voor wetenschappelijk oogonderzoek.

Het was zonnig, het was warm, het was een prachtig sportief weekend! Twaalf deelnemers begonnen vol goede moed aan een hardloopwedstrijd van 8 en 16 kilometer op 21 en 22 september. Op zaterdagavond zette een kleine groep enthousiaste familieleden zich in tijdens de Damloop by Night om een sportieve prestatie te leveren waar ze zich voor lieten sponsoren. Op zondag startten er, ondanks de warmte, een groep fanatiekelingen aan de Dam tot Damloop van Amsterdam - door de IJ-tunnel - naar Zaandam.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • "Een mooie ervaring en prachtig event. Belangrijk is natuurlijk dat het Oogfonds hiermee gebaat is." Tom

  • "Het was geweldig! Ik heb ervan genoten en goed om te lezen dat het Oogfonds er een mooi bedrag aan over heeft gehouden." Sietske

  • "Het was reuzegezellig, het lopen ging prima en jullie hadden het weer perfect georganiseerd! Kans is groot dat ik volgend jaar er weer bij ben!" Henri

Opbrengst 2019
De deelnemers van 2019 hebben samen het bedrag van € 5415,- opgehaald voor wetenschappelijk oogonderzoek. Fantastisch!

Deelnemen aan de Dam tot Damloop
De Dam tot Damloop is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd, een sportieve uitdaging voor iedereen die het aandurft. Besluit je mee te doen in het Oogfondsteam? Dan draag je met elke stap die je zet bij aan wetenschappelijk oogonderzoek. Voor je inzet kun je je namelijk laten sponsoren door vrienden en familie. Het is tenslotte niet niets om van Amsterdam naar Zaandam te rennen.

Meedoen in 2020?
Heb je interesse om mee te lopen in 2020 en met behulp van een goede training aan de start te verschijnen? Meld je aan via mijnogen@oogfonds.nl.