Gekleurde kleding aan een rek
14 juni 2017

Gratis stylingadvies bij La Ligna tijdens Blind voor 1 dag

“Ik heb wel 20 stijlen in mijn kast hangen qua kleding, het is maar net wie er met me mee gaat winkelen. Ik ga dan ook het liefste zelf naar één winkel waar ik een eerlijk en goed advies krijg,” aldus Joke van Rooden.  

Als je blind of slechtziend bent, betekent dat natuurlijk niet dat je zelf niet zichtbaar wilt zijn voor anderen. Een goede eerste indruk is het halve werk. De juiste kleding en kleuren kunnen je daarbij helpen. Tijdens de interactieve workshops in de La Ligna vestigingen in heel Nederland wordt je meegenomen in de wereld van kleding, kleur, stijl en stoffen. Alles om je persoonlijkheid te versterken en te laten zien wie jij bent.

Het Oogfonds, La Ligna en Akky's tafel nodigen blinde en slechtziende vrouwen (eventueel met een vriendin) dan ook van harte uit om zich in te schrijven voor één van de gratis workshops die op woensdag 21 juni worden aangeboden. Per locatie zijn zeven plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via www.akkystafel.nl of onderstaande links.

Gratis workshops

Donatie

De collectie van La Ligna bestaat uit stoffen met een extraatje, bijvoorbeeld met een structuur of een zachte glans, en past perfect bij de moderne, kleurrijke vrouw. Tijdens Blind voor 1 dag doneert La Ligna € 10,- per verkochte jurk van een speciaal geselecteerd model dat beschikbaar is in twee kleuren.  Daarnaast staat in alle 40 vestigingen een donatie box op de toonbank waar klanten een donatie aan Blind voor 1 dag kunnen doen.  Oogfonds-directeur Edith Mulder zal één van de speciale jurken dragen tijdens haar tour door Nederland langs verschillende Blind voor 1 dag-acties.

Over Blind voor 1 dag

Blind voor 1 dag is een nieuwe actie van het Oogfonds, bedoeld om meer begrip voor slechtzienden en blinden te creëren en geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes. De stichting roept alle Nederlanders op om 21 juni middels een simulatiebril 2, 4 of 8 uur lang te ervaren hoe het is om een oogziekte te hebben of zelfs helemaal blind te zijn. Door zich hiervoor te laten sponsoren op www.blindvoor1dag.nl halen deelnemers samen zoveel mogelijk geld op voor oogonderzoek.