07 februari 2020

Prachtbedrag van de VriendenLoterij

Tijdens het Goed Geld Gala in het Naturalis in Leiden mocht het Oogfonds een cheque in ontvangst nemen met het prachtbedrag van €361.611,-

Edith Mulder, directeur van het Oogfonds: "Heel hartelijk bedankt aan alle deelnemers van de VriendenLoterij. Dankzij jullie hebben we een prachtbedrag ontvangen voor wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes, voorlichting en toegankelijkheid."

Recordbedrag

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij werd onthuld dat er in 2019 een recordbedrag van 61,8 miljoen euro gaat naar goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Speel mee!

Sinds 2009 ontvangt het Oogfonds jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. 

Speel ook mee met de VriendenLoterij voor het Oogfonds. De 40% van je inleg gaat dan rechtstreeks naar het Oogfonds. Zo help je rechtstreeks aan het voorkomen van onnodige blindheid en slechtziendheid en aan een toegankelijke maatschappij voor blinden en slechtzienden.

Speel ook mee voor het Oogfonds en maak kans op prachtige prijzen!

 

fotocredits Roy Beusker Fotografie.