Geen afbeelding
28 januari 2015

Twintigste editie van de ZieZo-beurs!

Heeft u moeite met het lezen van de krant of ondertiteling en helpt een gewone bril niet meer? Heeft u een oogziekte? Bent u slechtziend of blind? Kom dan naar de ZieZo-Beurs 2015.

Van donderdag 9 t/m zaterdag 11 april 2015 vindt in Houten de 20ste editie plaats van de ZieZo-beurs. Het is dé landelijke oogbeurs voor iedereen die niet of niet goed kan zien. Toegang is na voorregistratie gratis.

Heeft u moeite met het lezen van de krant of ondertiteling en helpt een gewone bril niet meer? Heeft u een oogziekte? Bent u blind of slechtziend? Kom dan naar de ZieZo-Beurs 2015.

Op deze unieke beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijgt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking. Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Meer informatie over de ZieZo-beurs is te vinden op www.ziezo.org.

Voor vragen over de beurs en het reserveren van een toegangskaart kunt u de organisatie bereiken via 0342 – 473 251 of via de mail op beurs@ziezo.org.