Ooglijn medewerkster

Ooglijn

Terug

Waar kan ik aankloppen voor ondersteuning? Welk hulpmiddel is voor mij het meest geschikt? Van welke regelingen kan ik gebruik maken? Met al deze en andere vragen kun je terecht bij de Ooglijn.

Het Oogfonds is medefinancier van deze informatielijn voor iedereen die (zelf of in zijn of haar omgeving) te maken heeft met een visuele beperking of oogaandoening. De medewerkers van de Ooglijn geven advies en wijzen de weg in de wereld van oogartsen, optometristen, hulpmiddelen en meer. Geconfronteerd worden met een oogziekte heeft een grote impact. Je kunt daarom bij de Ooglijn ook terecht voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen met de Ooglijn

De Ooglijn is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 15.30 uur op telefoonnummer 030-2945444. Contact opnemen kan ook per mail via ooglijn@oogvereniging.nl. Op de website van de Ooglijn is veel informatie te vinden over het leven met een oogaandoening.

Help mee

Ieder jaar weten duizenden mensen de Ooglijn te vinden met uiteenlopende vragen. En dat worden er steeds meer. Het Oogfonds maakt de Ooglijn financieel mogelijk. Doe een bijdrage zodat we dit in de toekomst kunnen blijven doen!