fbpx

Vrijwaring

Vrijwaring

1. In deze vrijwaring (disclaimer) wordt verstaan onder:

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • bezoeker: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud.

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u momenteel bekijkt. Door de pagina te gebruiken, stemt u in met deze vrijwaring.

3. De inhoud van de websitepagina’s is door het Oogfonds met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het Oogfonds aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden.

4. Het Oogfonds is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op al dan niet publiekelijk toegankelijke plaatsen dient aan ons te worden verzocht via mijnogen@oogfonds.nl.

7. Het Oogfonds is sinds 1947 nationaal fondsenwerver op het gebied van blindheid, slechtziendheid en oogaandoeningen. We maken voor donateurs die op dat gebied willen bijdragen, projecten mogelijk op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, toegankelijkheid en belangenbehartiging. Naast de voorbeelden van de specifieke geefdoelen die wij aandragen, worden giften dan ook aan die gebieden besteed tenzij anders aangegeven bij een donatie of op een donatieformulier. Desgewenst kan een donateur bij ons aangegeven dat een gift geheel voor een specifiek doel is.

Dit is wat een persoon ziet met