fbpx

Vrijwillig een dienst of uw expertise aanbieden

Het Oogfonds heeft het geluk dat er een aantal mensen in het land hun expertise of dienst vrijwillig aanbieden. Zo zijn er vrijwilligers die op scholen hun ervaringsverhaal delen en kinderen laten ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Maar u kunt ook denken aan voorlichting bij scholen, bedrijven en verenigingen of iemand die zich als chauffeur vrijwillig wil inzetten. Wij zijn alle vrijwilligers enorm dankbaar.

Vindt u het belangrijk om als vrijwilliger bij te dragen aan het terugdringen van blindheid? Dan kunnen wij uw hulp misschien wel gebruiken.

Heeft u affiniteit met ons werk en bent u flexibel, stressbestendig, accuraat, zelfstandig en minimaal 18 jaar dan zijn wij opzoek naar u.

Wij bieden u het volgende:

  • een leuk en informeel team waar humor gewaardeerd wordt
  • werktijden in overleg
  • reiskostenvergoeding en ook eventuele onkosten worden vergoed
  • een ongevallenverzekering
  • een vrijwilligersovereenkomst

Heeft u interesse? Dan ontvangen we uw reactie graag met uw cv, foto en een korte motivatie met daarbij welke dienst of expertise u voor ons wilt inzetten. Dit kunt u sturen naar info@oogfonds.nl.

We vragen een recente positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door het Oogfonds vergoed.

Dit is wat een persoon ziet met