Geven ná leven

U hoeft niet over een groot vermogen te beschikken om na te laten. Het Oogfonds is dankbaar voor iedere gift via een testament. Hoe groot of hoe klein ook. Zo kunt u, ook als u er niet meer bent, veel betekenen in wetenschappelijk oogonderzoek voor deze en opvolgende generaties. En natuurlijk begrijpen wij dat u eerst voor uw naasten zorgt. Laat u uw idealen voortleven?

Oogfonds opnemen in testament

 

Doneren na overlijden zonder erfbelasting

Wist u dat het Oogfonds geen erfbelasting over schenkingen en nalatenschappen hoeft af te dragen? Het volledige bedrag, of volledige waarde van het legaat, komt ten goede aan ons werk. Het Oogfonds is namelijk door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Meer weten over Schenken & Nalaten? Ontvang ons gratis magazine ‘Oog voor de toekomst’

Vraag aan

Overweegt u om het Oogfonds op te nemen in uw testament, heeft u behoefte aan persoonlijk contact of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl).

  • Nog geen testament? Doe de TestamentTest!

    De onafhankelijke TestamentTest helpt u bij de beoordeling van de vraag of het in uw situatie verstandig is om een testament te maken. De test is gratis.

    U kunt de TestamentTest ook gebruiken om te checken of uw testament nog up-to-date is.

Dat het Oogfonds focust op voorlichting en preventie bij de bestrijding van slechtziendheid spreek mij enorm aan. Daarom heb ik het Oogfonds opgenomen in mijn testament.

Het verhaal van Anneke
Anneke Weststrate

Mijn nalatenschap gaat deels naar het Oogfonds. Mijn artsen en de verpleegkundigen ben ik enorm dankbaar. Ik ben veel zicht kwijtgeraakt, omdat er nog te weinig kennis was. Op deze manier wil ik wetenschappelijk oogonderzoek steunen.

Het verhaal van Els
Els Comello

Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen en naar de mogelijkheden om het Oogfonds op te nemen in uw testament. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met