fbpx

Geven ná leven

U hoeft niet over een groot vermogen te beschikken om na te laten. Het Oogfonds is dankbaar voor iedere gift via een testament. Hoe groot of hoe klein ook. Zo kunt u, ook als u er niet meer bent, veel betekenen in wetenschappelijk oogonderzoek voor deze en opvolgende generaties. En natuurlijk begrijpen wij dat u eerst voor uw naasten zorgt. Laat u uw idealen voortleven?

Oogfonds opnemen in testament

 

Doneren na overlijden zonder erfbelasting

Wist u dat uw nalatenschap volledig ten goede kan komen aan het Oogfonds, zonder dat er erfbelasting betaald hoeft te worden? De belastingdienst heeft het Oogfonds als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt.

Via uw nalatenschap kunt u ook na uw leven direct en concreet bijdragen aan onze missie: een wereld waarin niemand meer blind of slechtziend zal zijn. Wat een mooi vooruitzicht voor de volgende en toekomstige generaties!

Met het oog op veranderingen in de wet of in uw situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Is uw testament nog actueel? Doe de TestamentTest.

Start uw Testamenttest

Meer weten over Schenken & Nalaten? Ontvang ons gratis magazine ‘Oog voor de toekomst’

Vraag aan

Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen en naar de mogelijkheden om het Oogfonds op te nemen in uw testament. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl

Cindy Letschert Relatiemanager

Dat het Oogfonds focust op voorlichting en preventie bij de bestrijding van slechtziendheid spreek mij enorm aan. Daarom heb ik het Oogfonds opgenomen in mijn testament.

Het verhaal van Anneke
Anneke Weststrate

Mijn nalatenschap gaat deels naar het Oogfonds. Mijn artsen en de verpleegkundigen ben ik enorm dankbaar. Ik ben veel zicht kwijtgeraakt, omdat er nog te weinig kennis was. Op deze manier wil ik wetenschappelijk oogonderzoek steunen.

Het verhaal van Els
Els Comello

Dit is wat een persoon ziet met