TestamentTest

Met een testament kunt u afwijken van het wettelijk erfrecht en zelf bepalen wie uw erfgenamen zijn en wie welke bevoegdheden krijgt. Bovendien kunt u met een goed testament invloed uitoefenen op de verschuldigde erfbelasting.

Door veranderingen in de wet of in uw situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Het hangt van veel factoren af wat voor u van belang kan zijn.

Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen kunt u zelf beoordelen of uw testament nog up-to-date is. Als u nog geen testament heeft dan helpt TestamentTest u bij de beoordeling van de vraag of het in uw situatie verstandig is om een testament te maken. De test is gratis.

Als Oogfonds bieden we u graag ons magazine ‘Oog voor de toekomst’ aan. Hierin leest u hoe u belastingvrij, via een schenking of uw nalatenschap, het Oogfonds kunt steunen. Zodat wij kunnen blijven investeren in wetenschappelijk oogonderzoek.

Meer weten over Schenken & Nalaten? Ontvang ons gratis magazine ‘Oog voor de toekomst’

Vraag aan

Graag neem ik de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen en naar de mogelijkheden om het Oogfonds op te nemen in uw testament. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met