fbpx

Meespelen met de loterij

Speel mee met de loterij en steun het Oogfonds. De VriendenLoterij en Postcodeloterij steunen het Oogfonds. Lees hieronder per loterij hoe deze samenwerking gaat.

Onze samenwerking met de Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt het Oogfonds sinds 2008. Minimaal 40% van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Sinds de start van de samenwerking heeft het Oogfonds al veel geld mogen ontvangen van de VriendenLoterij ontvangen. Met de bijdrage van de VriendenLoterij heeft het Oogfonds onder andere de netvliescamera’s aangeschaft voor 5 ziekenhuizen in Nederland. Deze camera’s zorgen voor de screening van de ogen van zeer vroeggeboren baby’tjes, het New Born Eyes-project.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Wij zijn de deelnemers van de Vriendenloterij en de Vriendenloterij erg dankbaar!

Het leuke is dat u als deelnemer de mogelijkheid hebt om voor het Oogfonds als goed doel mee te spelen. Van uw maandelijkse inleg gaat er minimaal 40% rechtstreeks naar het Oogfonds.

Onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij

Het Oogfonds is één van de goede doelen die worden gesteund door de Nationale Postcode Loterij. De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Minimaal 40 procent van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van mens en natuur. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 7,1 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Een betere wereld dankzij u. Wij zijn de deelnemers van de Postcode Loterij en de Postcode Loterij erg dankbaar!

Dit is wat een persoon ziet met