Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang informatie om uw ogen gezond te houden, de laatste updates over de voortgang van wetenschappelijk onderzoek, interessante campagnes, leuke acties en meer!

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat met ogen, ooggezondheid, wetenschappelijk oogonderzoek of ons werk te maken heeft? Dan is onze digitale nieuwsbrief iets voor u! Als u zich aanmeldt, ontvangt u regelmatig een e-mail met informatie om uw ogen gezond te houden, de laatste updates over de voortgang van wetenschappelijk oogonderzoek, interessante campagnes waar u aan mee kunt doen, leuke acties waar u van kunt profiteren en meer!

Onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op elk moment weer afmelden als u dat wilt. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en u kunt hier meer lezen over ons privacybeleid.

Om u aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief, hoeft u alleen maar uw naam en e-mailadres in te vullen in het formulier hieronder. Daarna kunt u maandelijks genieten van onze nieuwsbrief in uw inbox. Meld u vandaag nog aan en mis niets meer!

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Vrouw met blauwe ogen, bruin haar, bril en paars t-shirt

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en ontvang maximaal 1x per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Dit is wat een persoon ziet met