fbpx

Groot succes voor Oogfonds tijdens Zandvoort Circuit Run

Gisteren deden maar liefst 55 deelnemers van de Hogeschool Utrecht Optometrie en Orthoptie en Optometric Leisure Association mee aan de Zandvoort Circuit Run om geld in te zamelen voor het Oogfonds om wetenschappelijk onderzoek naar oogaandoeningen en oogziektes te ondersteunen. De teller stond op € 8.785,00, maar er komen nog steeds donaties bij. Het Oogfonds is enorm dankbaar voor deze inzet en steun.

Meer onderzoek naar oogaandoeningen en oogziektes mogelijk gemaakt

De run, die plaatsvond op het legendarische circuit van Zandvoort, was voor de studenten, docenten en alumni van de opleiding Optometrie en Orthoptie van Hogeschool Utrecht een sportieve uitdaging, maar vooral ook een manier om bij te dragen aan een goed doel. Ook de Optometric Leisure Association deed met 13 man sterk mee en steunde hiermee hetzelfde doel.

“Wij voelen ons als studenten en opleiders zeer verbonden met het mooie werk van het Oogfonds”, aldus een woordvoerder van de deelnemers. “Wij willen daarom geld ophalen voor wetenschappelijk oogonderzoek, door met een grote groep te gaan rennen. Zo kunnen ook wij actief bijdragen aan de wens voor een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind zal worden!”

Oogfonds bedankt deelnemers en donateurs

Het Oogfonds is enorm trots op deze actie en bedankt alle deelnemers en donateurs voor hun inzet en steun. “De steun van deze kanjers was hard nodig”, aldus Cindy Letschert, relatiemanager van het Oogfonds. “We zijn enorm dankbaar voor hun bijdrage aan ons belangrijke doel om oogaandoeningen en oogziektes te voorkomen en behandelen. Samen staan we sterk voor een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind zal worden.”

Doneren nog mogelijk

Donaties zijn nog steeds welkom via de kom in actie pagina van het Oogfonds.

Dit is wat een persoon ziet met