Geen afbeelding
05 januari 2015

Eerste circustheatervoorstelling voor blinden in Europa

Voor het eerst kunnen mensen met een visuele beperking nu ook volledig genieten van het circus, samen met (ziende) vrienden en familie! Stichting Komt het Zien! organiseert samen met Wintercircus Martin Hanson in december en januari vijf circustheatervoorstellingen met live audiodescriptie, een voelplein en een 'meet & feel' met de artiesten!

Tijdens vijf voorstellingen van Wintercircus Martin Hanson doen twee enthousiaste verslaggevers via live audiodescriptie verslag van alles wat er in de piste gebeurt. Emotie, spanning en humor worden daarbij niet vergeten!

Daarnaast draait het om voelen: in de foyer is een voelplein met onder andere maquettes van het circusdecor, rekwisieten, stoffen van kostuums en zaagsel. In Europa is geen enkele andere circus- of theatervoorstelling op deze manier toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Wintercircus Martin Hanson en Stichting Komt het Zien! geven hiermee de aanzet naar onbeperkte toegang tot alle vormen van theater voor blinden en slechtzienden.

Komt het zien, komt het horen! is te zien in theaters in Oss (22 december), Nieuwegein (27 december), Hoofddorp (30 december), Groningen (3 januari) en Delft (11 januari).

Meer informatie op www.circusvoorblinden.nl