Handdruk
15 november 2017

Intensieve samenwerking MaculaFonds en Oogfonds

De samenwerking die het Oogfonds al sinds 2007 met het MaculaFonds heeft, is in november 2017 intensiever geworden. Beiden maken we het mogelijk dat een grote groep donateurs kan bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar maculadegeneratie. Betere behandelmethoden, het eerder ontdekken van MD, bekendheid geven aan de oogziekte én preventie. 

Méér onderzoek

Het is dan ook een kleine stap om iederéén die onderzoek naar MD een warm hart toedraagt, vanuit dezelfde administratie te benaderen. Gezamenlijk donaties werven is goedkoper én brengt meer op. Daardoor kunnen we meer onderzoek mogelijk maken!

Maculavereniging

De goede samenwerking met de MaculaVereniging blijft van groot belang. We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde voor mensen met MD! Relaties van de MaculaVereniging worden twee keer per jaar benaderd via post om hen op de hoogte te houden. 

Post op maat

De donateur staat centraal. Wie minder of geen post wil, kan dat gerust aangegeven. Liever één keer per jaar een informatieve brief? Of wel donateur worden maar helemaal geen post? Alle wensen kunnen worden aangegeven via het post-op-maat formulier op www.oogfonds.nl/mdo, mdo@oogfonds.nl of 030-2545711 (ma-do 9.00-16.00 uur).

Donaties

Donaties aan het MaculaFonds verlopen via de bankrekening van het Oogfonds. Voor het doel waarvoor wordt gegeven heeft dit geen gevolgen. Alle giften worden doorgezet naar het MaculaFonds.

De besturen van het MaculaFonds en het Oogfonds garanderen dat de giften efficiënt worden besteed aan MD-onderzoek. Belangstellenden houden we daar graag van op de hoogte. Aanmelden voor de nieuwsbrief waarin de nadruk ligt op macula-onderzoek kan via www.oogfonds.nl/mdo .