fbpx

Doneer zakelijk

Wilt u als bedrijf op een impactvolle manier bijdragen aan en samen aan een toekomst werken waarin niemand meer slechtziend of blind wordt? Uw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde!

Samenwerking met het Oogfonds

Het Oogfonds is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we gezamenlijk de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Samen investeren om meer wetenschappelijk oogonderzoek mogelijk te maken. U kunt op verschillende manieren bijdragen. Bekijk de andere mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op met Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl)

Zakelijk doneren

Wilt u liever alleen een donatie doen? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wil of kunt u geen gebruik maken van iDeal? Dan kunt u een donatie overmaken op IBAN: NL21 INGB 0000 0039 10 t.n.v. stichting Oogfonds Nederland in Utrecht. Als u uw contactgegevens bij de omschrijving zet dan kunnen wij uw gift bevestigen en u persoonlijk bedanken. Mocht u dit niet doen, dan is uw gift anoniem en kunnen wij u helaas niet persoonlijk bedanken.

Belastingvoordeel

Wist u dat zakelijke donaties fiscaal voordelig kunnen zijn? Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over de belastingvoordelen van schenken.

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met