fbpx

Steun als vermogensfonds of stichting

Hoe kiest u als vermogensfonds of stichting een goed doel om een schenking aan te doen? Dit kan best een hele uitdaging of zelfs lastig zijn. Een schenking moet natuurlijk zo goed mogelijk passen bij uw visie en waarden van uw fonds of stichting. Daarnaast wilt u dat uw schenking zo goed mogelijk wordt besteed. Wilt u bijdragen aan wetenschappelijk oogonderzoek, dan bent u bij het Oogfonds aan het juiste adres.

Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt. Omdat iedereen wil blijven zien waar hij of zij van houdt! Daarom investeert het Oogfonds in wetenschappelijk onderzoek om blindheid en slechtziendheid te voorkomen. Als vermogensfonds of stichting kunt u hier een belangrijke rol bij spelen en levert u een essentiële bijdragen aan het werk van het Oogfonds.

Neem contact met ons op

U kunt op verschillende manieren bijdragen. Van een eenmalige schenking tot een meerjarige samenwerking. Neem vrijblijvend contact op met Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is wat een persoon ziet met