fbpx

Grote gift doen

Geef een grote gift aan het Oogfonds

Denkt u na over een grotere gift om zo nóg meer impact te maken? Geweldig! Ook dan bent u bij het Oogfonds aan het juiste adres.

Met een grote gift draagt u op een impactvolle manier bij aan de toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt. We houden u dan ook graag op de hoogte van ons werk en de stappen die we zetten om het doel te bereiken.

Belastingvoordeel bij een (grote) gift

Het Oogfonds is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI-status maakt giften aan het Oogfonds aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels).

De mogelijkheden voor grote giften

Belastingvrij schenken

Door onze ABNI-status kunt u belastingvrij schenken aan het Oogfonds. Wij leggen uit hoe.
Lees meer
Lees meer over Belastingvrij schenken

Grote gift zelf overmaken

Wilt u een gift zelf overmaken? Dat kan op het bankrekeningnummer van het Oogfonds via NL21 INGB 0000 0039 10. Wilt u een bevestiging van uw gift? Laat dan uw contactgegevens achter in de omschrijving.

Gift

Wilt u een grote gift doen? Dit kan eenmalig of structureel. U regelt dit via ons donatieformulier voor grote giften.
Lees meer
Lees meer over Gift

Fonds op naam

Met een fonds op naam steunt u ons op een structurele en persoonlijke manier. U bepaalt zelf de naam en doelstelling van het fonds.
Lees meer
Lees meer over Fonds op naam

Geef aan een onderzoek of thema

Wilt u een bepaald onderzoek of specifiek thema steunen? Dat kan! U kunt uw donatie koppelen aan een onderzoeksproject of thema.
Lees meer
Lees meer over Geef aan een onderzoek of thema

U kunt bij grote giften rekenen op een vast contactpersoon namelijk Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl). Bij haar kunt u aangeven op welke manier u betrokken wilt worden.

Daarnaast ontvangt u, indien gewenst, en uitnodiging voor diverse bijeenkomsten. We organiseren namelijk enkele keren per jaar voor onze speciale relaties diverse bijeenkomsten. We laten bijvoorbeeld graag zien welke belangrijke onderzoeken zoal mogelijk zijn door uw donatie tijdens presentaties en/of rondleidingen door gepassioneerde (arts)onderzoekers in academische medische centra. Daarbij maken verschillende partners het mogelijk dat we u soms kunnen uitnodigen voor bijvoorbeeld een museumbezoek.

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met