fbpx

Doe mee met een evenement

Doe mee met een evenement en zamel geld in voor het Oogfonds. Er zijn veel bestaande evenementen die geschikt zijn om met uw sportieve inzet donaties op te halen voor wetenschappelijk oogonderzoek. Zoals de Nijmeegse vierdaagse, Fiets Elfstedentocht, Dam tot Dam. Bij deze evenementen kan u zich laten sponsoren door vrienden en familie.

Wat doet het Oogfonds voor de deelnemers?

Het meedoen aan een sportief evenement om geld in te zamelen is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Wij ondersteunen u graag bij uw actie. We kunnen u tips geven voor het inzamelen van sponsorgeld en u kunt een eigen actiepagina aanmaken. Daarnaast sturen we u een T-shirt van het Oogfonds. En tijdens het evenement moedigen wij u vanaf de zijlijn aan!

Op dit moment zijn hebben wij al een paar aanmeldingen van mensen die voor het Oogfonds de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen en ook mensen die de Dam tot Dam willen gaan lopen. U bent dus niet alleen. Samen staan we sterk!

Meld u bij ons aan!

Wilt u meedoen? Stuur een e-mail naar kominactie@oogfonds.nl en geef daarbij aan met welk evenement u mee wilt doen en zet uw contactgegevens daarbij. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Dit is wat een persoon ziet met