fbpx

Doneren bij uitvaart

In memoriam

Het verlies van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis. Wij wensen u veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Steeds meer mensen hebben de behoeft om bij het overlijden van hun dierbare donaties in te zamelen voor het Oogfonds. Wij vinden dit een bijzonder gebaar. Zo draagt het eerbetoon, de uitvaart op een bijzondere manier bij aan meer wetenschappelijk oogonderzoek voor de toekomst.

Op ons digitale in memoriam platform kunt u een persoonlijke in memoriam-pagina aanmaken ter nagedachtenis aan uw dierbare én geld inzamelen voor het Oogfonds. Een écht eerbetoon. Familie, vrienden en naasten kunnen via deze pagina een gift geven.

Haal geld op tijdens de uitvaart en doneer

  1. Maak een persoonlijke in memoriam-pagina aan.
  2. Richt de in memoriam-pagina in
    Schrijf een persoonlijke boodschap ter herinnering aan uw dierbare. Deze boodschap wordt getoond op de in memoriam-pagina van uw dierbare.
  3. Deel de pagina met familie, vrienden en naasten
    Stuur de pagina door via e-mail, social media of WhatsApp. Zet op de rouwkaart dat er een inzameling is en vraag mensen om bijvoorbeeld om een bijdrage in plaats van bloemen. Doordat het een online pagina is kunnen mensen die niet aanwezig zijn, toch online bijdragen om hun steun te betuigen.
  4. Bekijk de opbrengst
    Hebben mensen via uw bericht een donatie gedaan? U ziet hun bijdrage terug op de in memoriam-pagina van uw dierbare. Door het anonieme karakter van de bus, ligt de focus op soberheid en discretie. U ziet niet wie heeft gegeven

Contant geld

Heeft u toch contant geld ontvangen tijdens de uitvaart en wilt u dat overmaken naar het Oogfonds? Dat kan onder de vermelding van uitvaart + naam overledene, naam nabestaande, postcode + huisnummer. Ons bankrekeningnummer is NL21 INGB 0000 0039 10.

Wij helpen u graag

Tijdens een uitvaart komt er veel op u af. Daarom helpen we u graag om uw in memoriam collecte voor uw dierbare te organiseren. Kunnen wij u helpen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via uitvaart@oogfonds.nl of telefoonnummer 030-29 66 999. U kunt dan vragen naar Cindy Letschert.

Dit is wat een persoon ziet met