fbpx

Met Nordic naar noorderlicht

De reis naar het noorderlicht is mogelijk gemaakt door Nordic. Zelf het noorderlicht zien of een andere reis door Scandinavië maken?

Ga naar Nordic.nl

 

Nordic directeur Hugo van Drie:

Wij hebben een passie voor Scandinavië en we willen onze reisbestemmingen het liefst aan iedereen laten zien. Toen het Oogfonds ons benaderde met het verhaal van Jan Jaap en zijn wens om het noorderlicht te zien hebben we er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. We hopen dat iedereen na het zien van deze schitterende beelden beseft dat onze ogen een essentieel zintuig zijn waar we zuinig op moeten zijn. Het niet meer kunnen zien van je geliefden en al het mooie in de wereld is een vreselijk idee maar wel iets wat nog steeds veel te veel mensen overkomt. We hopen op deze manier ons steentje bij te dragen aan de campagne van het Oogfonds en zijn dankbaar dat we de wens van Jan-Jaap in vervulling kunnen hebben laten gaan.

logo Nordicgroen groot

 

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met