fbpx

Partnerships

Wilt u als bedrijf maatschappelijk verantwoord uw steentje bijdragen? Wordt dan Oog voor de toekomst-partner of Oogfonds vriend en bekijk de mogelijke partnerships! Uw steun als bedrijf maakt meer zichtbaarheid van het Oogfonds, wetenschappelijk oogonderzoek en voorlichting mogelijk.

Partnerships met het Oogfonds

Oog voor de toekomst-partners zijn verbonden aan de ‘oogwereld’ en Oogfonds vrienden komen uit een andere branche. Een partner of vriend worden kan op diverse manieren.

mascotte Iris op de glaucoom pagina

Bijdragen aan specifiek onderzoeksproject? Als projectpartner investeert u, gemiddeld vier jaar, in baanbrekend wetenschappelijk oogonderzoek. U kiest zelf het onderzoek uit.

Projectpartner worden

Bedrijven kunnen het Oogfonds niet alleen financieel steunen, maar ook op een andere manier bijdragen. Dit kan door kennisdeling, netwerkdeling, communicatie of door faciliteiten en/of producten aan te bieden. Geheel wat bij u en uw bedrijf past. Kortlopend of voor een langere periode. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden, heeft u behoefte aan persoonlijk contact of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl).

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met