fbpx

Wordt projectpartner van een onderzoek

Als projectpartner investeert u, gemiddeld 4 jaar, in baanbrekend wetenschappelijk oogonderzoek. U kiest zelf welk onderzoek dat is. Of het nou gaat om het ontdekken van betere behandelingen, het eerder opsporen van oogaandoeningen, of nieuwe manieren om oogziektes te voorkomen: uw steun is hard welkom.

Voordelen van projectpartner worden:

  • U bent deel van een groep bedrijven die ook investeert in wetenschappelijk oogonderzoek. Via het Oogfonds ontmoet u dus andere ondernemers met dezelfde kernwaarden.
  • U bent direct betrokken bij het onderzoek waarin uw bedrijf investeert. Zo ontvangt u updates van het onderzoeksteam, en uitnodigingen voor evenementen of rondleidingen.
  • Uw medewerkers zijn trots en betrokken. Wist u dat 43% van de werknemers wereldwijd het liefste werkt voor bedrijven die een strategie hebben op het gebied van goede doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen?
  • U bent aantrekkelijk voor klanten. 83% van de consumenten wil meer producten of diensten afnemen bij een bedrijf dat een goed doel ondersteunt. En 80% koopt liever bij een bedrijf dat een goed doel steunt dan bij een bedrijf dat dat niet doet.
  • U maakt maatschappelijke impact op het gebied van gezondheid.

Belastingvoordeel

Wist u dat zakelijke donaties fiscaal voordelig kunnen zijn? Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? Bekijk dan de website van de Belastingdienst.

Interesse of meer weten?

Heeft u interesse om projectpartner te worden van een baanbrekend wetenschappelijk oogonderzoek? Of wilt u hierover verder praten? Neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanager Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl)

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met