fbpx

Organiseer een lunch of diner

Wilt u graag samen met uw familie of vrienden geld inzamelen voor het Oogfonds? En is een sportief evenement niets voor jullie? Organiseer dan een charity lunch of diner. Ook geschikt voor bedrijven, (thuis)restaurants en (sport)verenigingen!

Hoe u dit invult is geheel aan uzelf. Van een zes gangen diner tot een hutspotavond, of een gezellige barbecue. In plaats van een bloemetje of flesje wijn voor de gastvrouw of -heer, wordt aan de genodigden gevraagd om een donatie te doen. Iedere gast bepaalt zelf de hoogte van diens eigen donatie. Dineren en doneren zijn dé ingrediënten voor een heel bijzondere avond.

Geld overmaken na uw lunch of diner

Heeft u wel een lunch of diner georganiseerd maar deze actie niet gestart via ons actieplatform? Of heeft u contant geld ontvangen? Geen probleem! U kunt het bedrag dat u heeft opgehaald dan overmaken naar onze bankrekening: NL21 INGB 0000 0039 10. Vergeet hierbij niet uw contact- of adresgegevens in het opmerkingenveld te plaatsen. Dan kunnen wij u bedanken voor uw bijdrage.

Wij helpen u graag bij uw actie

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw actie? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via kominactie@oogfonds.nl of bel 030-29 66 999.

Dit is wat een persoon ziet met