fbpx

Kom in actie

Wilt u met uw bedrijf of afdeling geld inzamelen voor wetenschappelijk oogonderzoek op een sportieve, creatieve, actieve of culinaire manier? Start dan samen met uw afdeling of bedrijf een actie en vraag werknemers om donaties te werven voor jullie prestatie in hun eigen omgeving! Het is makkelijker dan u denkt. Dit kan een eenmalige of jaarlijkse actie zijn.

Er zijn talloze mogelijkheden om het Oogfonds te steunen. Met tijd, geld en de inzet van uw team. En het mooie is: het levert u als bedrijf of organisatie ook iets op. Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan een goed teamspirit en betrokkenheid. Zo kunt u met collega’s deelnemen aan een (sportief) evenement. Of u kunt een eigen bedrijfsevenement of -actie aan het Oogfonds koppelen.

Kom in actie

Op het actieplatform kunt u uw eigen actie aanmaken en delen  met relaties.  Door uw steun laat u zien wat uw maatschappelijke drijfveren zijn als organisatie. U stimuleert en inspireert niet alleen medewerkers maar ook (potentiële) relaties.

Voorbeelden van bedrijvenacties:

Geld overmaken na uw actie

Heeft u wel een actie georganiseerd maar deze niet gestart via ons actieplatform? Of heeft u contant geld ontvangen? Geen probleem! U kunt het bedrag dat u heeft opgehaald dan overmaken naar onze bankrekening: NL21 INGB 0000 0039 10. Vergeet hierbij niet uw contact- of adresgegevens in het opmerkingenveld te plaatsen. Dan kunnen wij u bedanken voor uw bijdrage.

Vragen over samenwerking?

Heeft u vragen over samenwerking met het Oogfonds? Neem vrijblijvend contact op met Cindy Letschert (06-82067346/ c.letschert@oogfonds.nl). Met Cindy kunt u bespreken op welke manieren uw bedrijf het Oogfonds kan ondersteunen

“Vindt u het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweegt u om dat samen met het Oogfonds te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met mij op via 06 – 82 067 346 of  c.letschert@oogfonds.nl .”

Cindy Letschert Relatiemanager

Dit is wat een persoon ziet met